Speedplay Syzr Mtb pedalen

SYZR MTB pedaal ( RVS - Stainless Steel )

De nieuwe Mtb pedalen van Speedplay zijn vergelijkbaar met de wegpedalen van het merk. De bewegingsvrijheid is namelijk vanaf 0 tot 10 graden zelf in te stellen door middel van een stel schroefje. Daar onderscheid dit pedaal zeg mee tegenover de rest in de markt. Er zijn namelijk geen andere pedalen met deze hoeveelheid bewegingsvrijheid. Daarnaast is het pedaal zo ontworpen dat in klikken onder modderige omstandigheden geen enkel probleem is. Kortom een echt mountainbike pedaal die je naar wens kan afstellen. 

Heerser Off-Road SYZR MTB ( STAINLESS STEEL VERSIE ) 

Speedplay schakelt ook op ‘ MTB gebied ‘ naar een volgende versnelling.

De MTB Zyzr pedaal is specifiek ontworpen om topprestaties te leveren en is een ware schitterende nieuwe innovatie. Om te beginnen biedt de Syzr pedaal STEEDS ( niet enkel in het begin ) een ijzersterke en stabiele verbinding tussen schoenplaat en pedaal. De pedaal haar voorwaarts gepositioneerde inkliklipje zorgt ervoor dat u gemakkelijk in en uit kan klikken gecombineerd met maximale veiligheid.

De pedaal haar “ open design “ structuur zorgt ervoor dat modder niet blijft zitten. Door de speciaal gebruikte ceramische en staal materialen is de Zyzr bestand tegen de hardste uitdagingen.

Maar de echte doorbraak zit in het unieke schoenplaat ontwerp. Een ontzettend ingenieus micro-aanpasbaar mechanisme laat toe een vaste positie ofwel van 0 tot en met 10 graden rotatievrijheid in te stellen en dit zonder dat de schoenplaat moet verplaatst of aangepast worden ! De typische speling die men vaak krijgt in veel MTB pedalen ( verlies van energie ) wordt totaal verwijderd terwijl de berijder een rotatievrijheid naar wens kan instellen. Het pedaal/ schoenplaat mechanisme slijt ook veel minder snel uit. Vastzitten in de pedaal/ schoenplaat en toch rotatie vrijheid !

Let’s really go “Off Road “ !! .

Kenmerken
Merk Speedplay
Modeljaar 2015

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Speedplay Syzr MTB Pedalen

  • Merk: Speedplay
  • Model: Syzr RVS
  • Beschikbaarheid: 1-7 Werkdagen
  • € 229,95


Tags: Speedplay Syzr MTB Pedalen, Syzr RVS