Look racefiets pedalen 

Look Keo 2 Max 

De Look Keo 2 MAX is een bewezen pedaal voor veel fietsers. Het brengt stabilisatie klikt makkelijk in en heeft een vertrouwelijk design. Met instelbare veerspanning is dit pedaal geschikt voor vele wielrenners. Het pedaal heeft en groot oppervlakte en dat zorgt ervoor dat alle kracht direct wordt overgebracht. Look racefietspedalen koop je bij Bikeshoe4u 

Beschrijving Look Cycle:

De Nieuwe Keo 2 MAX is het product dat u nodig heeft om persoonlijke records et vestigen!  .
Het LOOK-ontwerpteam heeft de vorm van de KEO 2 MAX volledig opnieuw vormgegeven, waardoor het een nieuwe, afgeslankte lijn kreeg, maar een breder contactoppervlak, waardoor de stijl en efficiëntie werden verbeterd.

GEOPTIMALISEERD CONTACT OPPERVLAKTE

Het oppervlak van het pedaal heeft een aanzienlijk symbolisch belang. Het maakt deel uit van de identiteit van het merk en fungeert als een onuitwisbare handtekening op het product.

Het contactoppervlak van de nieuwe KEO 2 MAX behoudt de sterke lijnen waarop de geschiedenis is gebouwd. De breedte is verhoogd tot 60 mm voor een groter platform en verbeterde voetstabiliteit tijdens het trappen. Dit creëert een gevoel van ongeëvenaard comfort dat u bij geen enkel ander pedaal tegenkomt.

We hebben ook geprobeerd de krachtoverdracht te optimaliseren dankzij het nieuwe 500 mm² bruikbare oppervlak (+ 25% toename). De vorm van de roestvrijstalen plaat is aangepast aan die van de schoenplaat en om, ongeacht de positie van uw voet (afhankelijk van de hoekige vlotter die u gebruikt), dezelfde hoeveelheid contact te houden voor consistente prestaties.

Door het bruikbare contactvlak van de pedaal te vergroten, zonder extra gewichtstoename, wordt de verhouding tussen kracht en gewicht verbeterd, waardoor het product nog beter wordt en u op uw best kunt presteren.

VERBETERD SPILPROFIEL

Het spilprofiel van de nieuwe KEO 2 MAX is ook geoptimaliseerd. Gebouwd rond een oversized «Chromoly Plus» stalen as, is deze samengesteld uit een as met een binnenste kogellager en een naaldlager, geplaatst onder het contactoppervlak, om de last te behandelen en optimaal te verdelen.

Een nieuw onderdeel is toegevoegd tussen deze twee lagers. Een getande ring, die eerder werd gebruikt om het naaldrollager op zijn plaats te houden, is vervangen door een conisch afstandsstuk. Deze technische oplossing vermindert wrijving, verhoogt de vloeibaarheid en vermindert als gevolg daarvan de geometrische toleranties van het pedaallichaam en de speling.

Het enige doel van de optelsom van deze verbeteringen was om u onberispelijke betrouwbaarheid te garanderen.


GEBRUIK
Recreatief voor competitie
LICHAAM
Composiet
AS
Chromoly +
PEDAAL STACKHEIGHT
17,3 mm
CONTACT OPPERVLAKTE
500 mm²
VEERSPANNING
8 of 12 verstelbare veer
CLEATS
Kéo Grip-schoenplaatjes
PEDAAL GEWICHT
125 gr (312 gr per paar met schoenplaatjes en schroeven)
KLEUREN
Zwart en Wit
ACCESSOIRES
Een paar grepen van Kéo Grip + schroeven
GARANTIE
2 jaar

Kenmerken
Merk Look
Modeljaar 2018

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Look Keo 2 Max

  • Merk: Look
  • Model: Keo 2 Max
  • Beschikbaarheid: 2-5 Werkdagen
  • € 79,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

XLC Combi-Pedalen

XLC Combi-Pedalen

€ 34,95 Excl. BTW: € 28,88

Look Keo Blade

Look Keo Blade

€ 99,95 Excl. BTW: € 82,60

Speedplay Light Action Chromoly

Speedplay Light Action Chromoly

€ 139,95 Excl. BTW: € 115,66

Tags: Look Keo 2 Max, Keo 2 Max