Look MTB pedalen
Look X-Track MTB Pedalen

Look X-Track
Constant verlangen om te innoveren en te verbeteren van uw productervaring heeft geresulteerd in een ontwerp dat betrouwbaar, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken is. Ons nieuwe mountainbike-pedaal is gebouwd rond een zwaar mechanisme, is bestand tegen de negatieve effecten van het in contact komen met verschillende externe factoren (rotsen, wortels, modder ...), en biedt consistente en betrouwbare prestaties in de loop van de tijd. De spindel, uitgerust met een dubbele weersbestendige afdichting, is verbeterd om zelfs de slechtste omstandigheden te weerstaan die u tijdens uw ritten kunt tegenkomen. We zijn toegewijd gebleven aan de principes die ons dagelijks leiden. Minder gedoe betekent meer tijd om te rijden en dus meer plezier.

HET BESTE VERMOGEN TOT GEWICHTSVERHOUDING
Alle energie die je produceert, wordt via je pedalen naar je MTB overgebracht. Hun rol is daarom cruciaal.
Het doel van LOOK in deze nieuwe onderneming was om oplossingen te vinden die een zo efficiënt mogelijke overdracht van vermogen van de rijder mogelijk zouden maken. Daarom heeft LOOK ervoor gekozen om de verhouding gewicht / contactoppervlak als belangrijkste factor te gebruiken bij het definiëren van het product.
In het algemeen gesproken, hoe groter het contactoppervlak, hoe efficiënter energie wordt overgedragen. Aan de andere kant, hoe groter het contactoppervlak, hoe meer het pedaal zal wegen.
De uitdaging voor onze ingenieurs was daarom om de zones te identificeren die nuttig zijn voor energietransmissie en vervolgens het pedaalontwerp te optimaliseren om ongebruikt te blijven. Met deze taak kon LOOK een pedaal maken met de beste verhouding tussen gewicht en contactoppervlak op de markt.

LATERALE CONTACTSTEUN
Laterale contactondersteuning begeleidt je voet bij het vinden van je pedaal en biedt je een contactpunt, zelfs als je de schoenplaat nog niet hebt gebruikt. Dit brede contactvlak voorkomt dat uw voet op het pedaallichaam schuift en biedt consistente en geruststellende ondersteuning.

MECHANISME GEOMETRIE
Het mechanisme werkt ongeacht de externe omstandigheden (in de modder zijn de krachten aanzienlijk anders dan die bij droge omstandigheden), meer ruimte zorgt voor het afstoten van verschillende vreemde stoffen (modder, zand ...). Deze zones geven de gebruiker een constant en stabiel gevoel van veilige clip-ped in, onder alle omstandigheden.

INSTELBARE SPANNING
Een instelbare spanningsschroef stelt u in staat om de ingangs- / vrijgaveweerstand op uw persoonlijk niveau aan te passen.

GEBRUIK
XC-competitie en vrije tijd
SPANNING
6 tot 14
LICHAAM
Aluminium
As
Chromoly +
Rotatie
6 °
PLATFORMMATERIAAL
chromoly
PLATFORMGEBIED
350 mm²
PLATFORM BREEDTE
57 mm
STACK HEIGHT + CLEATS
16,8 mm (10,7 + 6,1 mm)
GEWICHTSPEDAAL
195 g
GEWICHTSPAAR + CLEATS
494 g
GARANTIE
2 jaar

Kenmerken
Merk Look
Modeljaar 2018

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Look X-Track

  • Merk: Look
  • Model: X-track
  • Beschikbaarheid: Binnenkort beschikbaar
  • € 44,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

XLC Combi-Pedalen

XLC Combi-Pedalen

€ 34,95 Excl. BTW: € 28,88

Look Keo Blade

Look Keo Blade

€ 99,95 Excl. BTW: € 82,60

Speedplay Light Action Chromoly

Speedplay Light Action Chromoly

€ 139,95 Excl. BTW: € 115,66

Speedplay Zero Titanium

Speedplay Zero Titanium

€ 339,95 Excl. BTW: € 280,95

Tags: Look X-Track, X-track