Northwave fietsschoenen

NorthWave Extreme RR

De Northwave Extreme RR racefietsschoenen zijn de meest ontwikkelde fietsschoenen van Northwave ooit. Het is een extreem stijve schoen die erg licht is van gewicht. Dit gecombineerd met het X-frame wat zorgt voor een sublieme aansluiting rond om de voet. Er zijn vele nieuwe aspecten toegevoegd aan deze door middel van testen met prof rijders. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat deze schoen is ontstaan. Unieke Norhtwave schoen van het hoogte niveau.

Specificaties:

Maten »36-48 – Halve maten: 39,5 - 45,5

• Ultralichte Carbonzool gemaakt van 100% in één richting versterkt koolstof gecombineerd met een versterkte laag. Met een stijfheid index van 15,0, is het de bestperforming Northwave schoen ooit.

Overbrenging van het vermogen op het hoogste niveau. We hebben een versterkte laag om de Ultralight Carbon 14 zool toegevoegd om hem nog stijver te maken en dat maakt het best presterende Northwave zool ooit. Minimale dikte en ongeëvenaarde lichtheid: We hebben alle functies die hem zo favoriet maakt onder onze Pro renners gehouden. Een speciale adapter maakt het mogelijk Speedplay schoenplaatjes direct te monteren, terwijl de luchtstroom met zeven openingen in en uit de schoen is verbetert.

• NW Speedplay adapter compatibel voor de laagste Stackheight tussen voet en pedaal

De kortste afstand tussen voet en pedaal op de markt. Northwave ontwikkelde en gepatenteerd systeem in samenwerking met Speedplay, een exclusieve adapter die maximale krachtoverbrenging op de pedalen biedt dankzij de verminderde dikte van slechts 0,5mm wat eerder 3 mm was van de traditionele Speedplay adapters. Gemaakt van nylon met een dunne aluminiumplaat (bespaart 8,5gr) staat het toe om de natuurlijke anatomie van de zool te behouden en beperkt de afstand tussen de voet en het pedaal in elke positie. Zonder extra dikte en gewicht zoals het in systeem zonder de adapter.

• Gemaakt met Xframe® gepatenteerde constructie en ultralight volgende generatie materialen die slechts 0,5 mm dik zijn, het upper transfert elke geleverde kracht en zorgt voor de passvorm zonder drukpunten.

X-Frame® door Northwave is een innovatief design ontworpen om elke wattage over te dragen. Totaal uniek, combineert de volgende generatie materialen die slechts 0,5 mm dik en zeer zacht voor draagcomfort met een structuur die 360 ° versterkingen langs de lengte van de voet geeft zodat de schoen subliem wordt aangesloten via de bovenkant. Het resultaat: een goede pasvorm en perfect uitgebalanceerde sluiting die gelijkmatig trekt rond de hele voet van teen tot de wreef. Kudos gaat naar de innovatieve route van de kabel door middel van speciale tapes: het doorlopen van een complex systeem van hoeken en geometrische precisie mogelijk gemaakt door puur meedogenloze proeven op talloze prototypes. De SLW2 sluiting wijzerplaat werkt met de X-frame, vervangt plastic inserts met zachte banden terwijl het zachte flexibele kabel Dyneema natuurlijk aanpast aan de vorm van elke voet.

• SLW2 dial, de enige stap voor stap sluiting en volledige ontspanning in een enkele draaiknop.

Het micrometrisch systeem S.L.W. 2 (Speed Lace Lier) die de evolutie vertegenwoordigt van het sluitsysteem. Maximale precisie en modulariteit. De innovatieve stap voor stap sluiting betekent dat u kunt versmallen en vergroten van de pasvorm in een paar momenten.

De knop aan de zijkant biedt een dubbele functie: aansnoeren, en beschikt over een micrometrische vrijlating en de opheffing van het systeem zorgt een volledige en onmiddellijke opening van de schoen. Lichter en dunner. De wijzerplaat is helemaal opnieuw ontworpen in grootte en gewicht, wat resulteert in beduidend lichter en dunner systeem. De externe bekleding in soft touch materiaal maakt ook de grip effectiever.

De ergonomische vorm van de S.L.W. 2 ratel volgt de anatomie van de voet om het echt comfortabel te maken. De S.L.W. 2 ratel is eenvoudig te vervangen. De kabels komen uit de beste technologie afkomstig uit de wereld van het zeilen.

• Geïntegreerd hiel systeem met directionele vezels voorkomt slippen.

De nieuwe zelfdragende carrosserie van de hiel is efficiënt, zonder de noodzaak van externe elementen. Dezelfde efficiëntie, minder gewicht.

• Inclusief  voetbed met een verstijfd dual density ontwerp: Standard Volume en High Volume, die een extra 2 mm teen insert voor smalle voeten kenmerkt.

• Ultralight slechts 220 g!

https://www.youtube.com/watch?v=DJIOquIKCa4

Kenmerken
Merk Northwave
Modeljaar 2017

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Northwave Extreme RR

  • Merk: Northwave
  • Model: Extreme RR
  • Beschikbaarheid: 2-5 Werkdagen
  • € 369,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Lake CX160

Lake CX160

€ 99,95 Excl. BTW: € 82,60

Lake MX237

Lake MX237

€ 259,95 Excl. BTW: € 214,83

Tags: Northwave Extreme RR, Extreme RR