Gaerne Racefietsschoenen

Gaerne G.Chrono+ White

De Gaerne G.Chrono+ is een uitblinker in zijn klasse. Deze schoen heeft een zeer stijve carbon zool en is voorzien van de Boa L6 sluiting. De L6 BOA sluiting zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld over de gehele voet. Het nieuwe klittenbandje op de tong zorgt ervoor dat deze op dezelfde plek blijft tijdens het koersen. Dit in combinatie met de TSS technologie kan er efficiënter worden getrapt. Je voet blijft telkens in de juiste positie wat zorgt voor optimaal comfort en de beste krachtoverbrenging. De Glanzende afwerking en de uitdagende kleuren maken deze schoen compleet.

Kenmerken:
- BOA L6 sluiting : Zorgt voor een goed verstelbare sluiting die nauwkeurig te reguleren is.
- De G.Chrono+ modellen zijn voorzien van een glanzende afwerking.
- Maar liefst 3 contact punten om de voet, zodat de druk beter verdeelt wordt.
- Super comfortabele lorica / leder afwerking voor een zachte pasvorm.
- Beschikbaar in: Lightweight EPS carbon zool, COMPOSITE Carbon zool, SPEEDPLAY Approved Carbon zool. (
- Luchtcirculatie openingen onderaan de schoen
- Verzachtte tongflap met klittenband bevestiging. Zorgt ervoor dat de tong van de schoen niet meer verplaatst.
- V-vormige gepatenteerde hiel/ hak ondersteuning.
- TSS Technology, Tarsal Suport System. Zorgt voor de optimale positie van de voet in de schoen zodat er efficiënter getrapt kan worden. 
- EPS Comfort Binnenzool: Vernieuwde interne anatomische binnenzool met tarsal area ondersteuning dragen bij aan comfort en trap efficiëntie. De inlegzool is geperforeerd voor het optimale microklimaat in de schoen.

Beschrijving Zolen: Carbon, Speedplay, Composiet.

De nieuwe full carbon zool "EPS LICHTGEWICHT FULL carbon zool" staat garant voor absolute lichtheid en stijfheid. Door de ultra-dunne koolstof dikte kan de voet nog dichter op het pedaal worden geplaatst voor een minimale afstand tussen de pedalen, waardoor maximaal vermogen kan worden overgebracht tijdens het fietsen zonder energieverlies. Twee kanalen gepositioneerd in de zool zorgen voor een perfecte ventilatie voor de voet tijdens het gebruik. Non-slip rubber inzetstukken in de voor- en achterkant van de schoen bieden enige zekerheid tijdens het lopen. Het achterste hakje is vervangbaar. De zool is compatibel met alle klikpedalen.

Ook beschikbaar met:
De nieuwe COMPOSITE carbon zool is opgebouwd met een nylon behuizing, dat geïnjecteerd is met koolstofvezel in het centrale gedeelte van de zool, deze zorgen voor een evenwicht tussen stijfheid en lichtheid. De ultradunne zool vermindert de afstand tussen de voet en pedaal, voor een optimaal vermogen. Non-slip rubber inzetstukken in de voor- en achterkant van de zool zorgen voor stabiliteit naast de fiets. Compatibel met alle klikpedalen. Hak van deze zool is niet vervangbaar.

De nieuwe "GAERNE EPS CARBON Speedplay" staat garant voor absolute lichtheid en stijfheid. Dankzij de perfecte positionering van de gaten, ontstaat er een groter instelbereik en een grotere daling van de positie ten opzichte van andere zolen momenteel op de markt. Deze nieuwe zool is door Speedplay goedgekeurd met het kenmerkende Speedplay logo. Non-slip rubber inzetstukken in de voor- en achterkant die enige zekerheid bieden tijdens het lopen. Het achterste hakje is vervangbaar.

 

Kenmerken
Merk Gaerne
Modeljaar 2017

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gaerne G.Chrono+ White

  • Merk: Gaerne
  • Model: G.Chrono+ White
  • Beschikbaarheid: 1-2 Weken
  • € 259,90


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Lake CX160

Lake CX160

€ 99,95 Excl. BTW: € 82,60

Lake MX237

Lake MX237

€ 259,95 Excl. BTW: € 214,83

Tags: Gaerne G.Chrono+ White, G.Chrono+ White