Gaerne Triathlon schoenen

De G Kona is een eerbetoon aan één van s'werelds zwaarste beproevingen die een triatleet kan doorstaan : De Ironman in Kona Hawaii.
De G Kona is de favoriete schoen van vele toppers waaronder Pete Jacobs, veelvuldig winnaar van de Hawaii Ironman.

Het bovenstuk is uit één stuk gemaakt om voor een groter draagcomfort en naadloos geheel. De grote openingen in het bovenstuk van de schoen alsook in de zool onderaan zorgen voor een optimale luchtcirculatie.

De dubbele velcrosluiting in tegengestelde richting garandeerd een vlotte omschakeling in de wisselzone.

Hiel : De lus achteraan is uitermate handig om de schoen snel aan te trekken terwijl de verstevigde 'hielcup' betere ondersteuning en stabiliteit geeft aan de voet.

De binnenzool is anatomisch voorgevormd en geperforeerd.
 

Beschrijving Zolen: Carbon, Speedplay, Composiet.

De nieuwe full carbon zool "EPS LICHTGEWICHT FULL carbon zool" staat garant voor absolute lichtheid en stijfheid. Door de ultra-dunne koolstof dikte kan de voet nog dichter op het pedaal worden geplaatst voor een minimale afstand tussen de pedalen, waardoor maximaal vermogen kan worden overgebracht tijdens het fietsen zonder energieverlies. Twee kanalen gepositioneerd in de zool zorgen voor een perfecte ventilatie voor de voet tijdens het gebruik. Non-slip rubber inzetstukken in de voor- en achterkant van de schoen bieden enige zekerheid tijdens het lopen. Het achterste hakje is vervangbaar. De zool is compatibel met alle klikpedalen.

De nieuwe COMPOSITE carbon zool is opgebouwd met een nylon behuizing, dat geïnjecteerd is met koolstofvezel in het centrale gedeelte van de zool, deze zorgen voor een evenwicht tussen stijfheid en lichtheid. De ultradunne zool vermindert de afstand tussen de voet en pedaal, voor een optimaal vermogen. Non-slip rubber inzetstukken in de voor- en achterkant van de zool zorgen voor stabiliteit naast de fiets. Compatibel met alle klikpedalen. Hak van deze zool is niet vervangbaar.

De nieuwe "GAERNE EPS CARBON Speedplay" staat garant voor absolute lichtheid en stijfheid. Dankzij de perfecte positionering van de gaten, ontstaat er een groter instelbereik en een grotere daling van de positie ten opzichte van andere zolen momenteel op de markt. Deze nieuwe zool is door Speedplay goedgekeurd met het kenmerkende Speedplay logo. Non-slip rubber inzetstukken in de voor- en achterkant die enige zekerheid bieden tijdens het lopen. Het achterste hakje is vervangbaar.

Kenmerken
Merk Gaerne
Modeljaar 2017

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gaerne G.Kona

  • Merk: Gaerne
  • Model: G.Kona
  • Beschikbaarheid: Op bestelling leverbaar
  • € 129,90


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Lake CX160

Lake CX160

€ 99,95 Excl. BTW: € 82,60

Lake MX237

Lake MX237

€ 259,95 Excl. BTW: € 214,83

XLC Racefiets schoenen

XLC Racefiets schoenen

€ 69,95 Excl. BTW: € 57,81

Gaerne G.Sincro+ Yellow

Gaerne G.Sincro+ Yellow

€ 329,90 Excl. BTW: € 272,64

Gaerne G.Rinta

Gaerne G.Rinta

€ 99,90 Excl. BTW: € 82,56

Tags: Gaerne G.Kona, G.Kona