Bedrijfsprofiel

Bikeshoe4u helpt fietsers meer Plezier te beleven, beter te Presteren, en Pijn vrij te kunnen fietsen. We hebben een winkel gevestigd op de Roemerstraat 35 in Nijkerk. Daar geven we uitgebreid advies en kunnen we onze metingen uitvoeren. Welke fietsschoen past het beste bij jouw voet? En hoe zorg je ervoor dat de schoenplaatjes goed zijn afgesteld? Dat zijn belangrijke vragen die veel invloed hebben op jouw fietservaring. De fietshouding begint bij de voeten. En vanuit dat uitgangspunt bekijken wij de fietser. Wil je meer weten? Kom gerust eens langs.
Waar we jou mee kunnen helpen:
Voetklachten bij fietsen.
- Met onze voetmeting kunnen we de beste fietsschoen voor jou selecteren. En hem persoonlijk voor je afstellen om zo de voet in natuurlijk stand te ondersteunen en om klachten te voorkomen.
Klachten die voortkomen uit de fietshouding.
- Het afstellen van de fiets wordt vaak onderschat. Veel klachten ontstaan uit het niet goed afstellen van de fiets en daar is dus goed wat aan te doen.
Knie klachten bij fietsen
- De meeste knieklachten komen voort uit de afstellingen van de pedaal/schoenplaat. Om dit te controleren bekijken we de kniebelasting met een laser. Om zo te zien of de juiste belasting plaats vindt.
Zadelpijn bij fietsen.
- Door een selectie te maken met de voor jou best geschikte zadels kan je een aantal weken test ritten gaan maken om te ervaren wat voor jou het beste zadel is.

Meer plezier beleven.
- Zorg dat je lekker op je fiets zit!
- Wordt blij als je naar je mooie schoenen kijkt.
- Wees uniek en maak gebruik van #Sockdoping

Bikeshoe4u heeft een bijzonder assortiment aan fietssokken waar je jezelf mee kan onderscheiden. Maar we hebben natuurlijk ook gewoon de witte en de zwarte fiets-sokken.
Beter presteren
- Schoenen die stijf zijn en de kracht direct overbrengen!
- En een fietshouding waarin je lichaam zo optimaal mogelijk belast wordt.
Dat zijn zaken die ongetwijfeld effect gaan hebben op je prestatie.
- Zolen op maat die zorgen voor meer rendement.

Wil je nou meer weten over Bikeshoe4u en ben je gewoon nieuwsgierig hoe het er bij ons aan toe gaat? Kom gerust langs voor een bakje koffie of bel ons voor meer informatie. We proberen altijd voor je klaar te staan!

Bedrijfsinformatie Kruithof Sport (Bikeshoe4u)
Telefoonnummer: 031 337854654
Kolkstraat 13, 3861 AK, Nijkerk, Gelderland
Rek./IBAN nummer: NL46 INGB 0008 191424
Kvk nummer: 58261230
BTW nummer: NL852950974B01
Email: info@bikeshoe4u.nl
Web: www.bikeshoe4u.nl
Team Bikeshoe4u